Verkkosivut

Ydinosaamisemme on www-sivujen, verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus sekä räätälöidyt verkkopalvelut.

Verkkosivut tarpeisiin räätälöitynä. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja.

Meidän toteuttamamme verkkosivut ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi loppuun asti harkittuja teknisiä kokonaisuuksia ilman valmiiden teemojen tuomia rajoitteita. Ulkoasu suunnitellaan siis täysin yrityksesi näköiseksi ja sen tarpeita palvelevaksi. Käytämme pääasiassa avoimen lähdekoodin julkaisu­järjestelmiä, kuten WordPress, CMS Made Simple ja Drupal.

Ulkoasusuunnitelman pohjalta web-kehittäjämme luovat yrityksesi oman ulkoasuteeman html- ja css-kieliä käyttäen.

Panostamme www-sivujen toteutuksissa erityisesti sivuston käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Www-kokonaisuudet toteutetaan alusta alkaen tekniikoilla, jotka takaavat hyvän hakukonelöydettävyyden sekä yhteensopivuuden eri alustojen kesken.

Toteutamme verkkosivustot aina mobiiliystävällisesti eli responsiivisena, joko päätelaitteen mukaan elävänä sivustorakenteena tai erillisenä mobiiliversiona.

Tarvittaessa sivustolle voidaan hakea tietoa esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmistä tai toisista verkkopalveluista. Konkreettisena esimerkkinä on erilaiset lippu- ja varausjärjestelmät, verkkokauppojen yhdistäminen varastojärjestelmiin sekä kuntasivustoilla palvelukuvausten tuonti Suomi.fi-palvelutietovarastosta.

Tekemämme verkkosivustot kestävät aikaa ja niihin on mahdollista lisätä uusia ominaisuuksia, kun tarpeita ilmenee.

Digitoimiston palveluihin kuuluvat

Internet-sivut

Verkkokaupat

Hosting / Kotisivutila

Hakukoneoptimointi

Hakukonemarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Digitaalinen markkinointi

Kävijäseuranta ja analytiikka

Sosiaalinen media

 

Tekstiviestipalvelut

Intranet-toteutukset

Sisältösuunnittelu

Verkkokaupat

Räätälöidyt verkkokaupparatkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin.

Suunnittelu

Suunnittelemme yksilölliset, selkeät ja laadukkaat ulkoasut sekä käyttöliittymät verkkokaupan kohderyhmät huomioiden.

Mietitty navigaatio ja rakenne, suoraviivainen tilausprosessi sekä toimivat tuotekortit ovat verkkokauppasuunnittelumme tärkeimpiä kriteerejä.

JÄRJESTELMÄT

Pääsääntöisesti käytämme verkkokauppojen toteutuksessa WooCommerce-verkkokauppa-alustaa, johon räätälöimme monipuolisia ominaisuuksia sekä integraatioita.

Digitaali toteuttaa verkkokaupat myös muilla sovellusalustoilla ja järjestelmillä.

Sovellusräätälöinti

Ohjelmistokehitys, integrointi, tekstiviestipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme www-pohjaisia sovelluksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Konseptoimme ja toteutamme vaativammatkin ohjelmistot tarvittaessa alusta alkaen.

Pystymme jatkokehittämään muiden toteuttamia ohjelmistoja ja integroimaan niitä olemassa oleviin ratkaisuihin.

Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten ohjelmointiprojektien toteutuksesta ja käyttöönotosta. Oolemme toteuttaneet lukuisia www-pohjaisia sovelluksia, kuten tapahtumakalenterit, isännöintijärjestelmät, erilaiset tilausjärjestelmät ja asiakasrekisterit.