Verkkosivut

Ydinosaamisemme on www-sivujen, verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus sekä räätälöidyt verkkopalvelut.

Suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ja käytettävyydeltään erinomaisia verkkopalveluita. Toteutuksemme ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi loppuun asti harkittuja teknisiä kokonaisuuksia, joiden päälle on tulevaisuudessakin helppo lisätä uusia ominaisuuksia.

Analyysi

Suunnittelu pohjautuu tiukkaan analyysiin, jossa ideat ja kohderyhmät kartoitetaan perinpohjaisesti. Www-sivustot suunnitellaan aina alusta alkaen asiakkaan kohderyhmät huomioiden.

Käytettävyys

Panostamme www-sivujen toteutuksissa erityisesti sivuston käytettävyyteen. Www-kokonaisuudet suunnitellaan aina alusta alkaen tekniikoilla, jotka takaavat hyvän hakukonelöydettävyyden sekä yhteensopivuuden eri alustojen kesken.

Tekninen toteutus

Nykyaikaiset verkkosivut toteutetaan mobiiliystävällisesti julkaisujärjestelmällä - responsiivisena, päätelaitteen mukaan elävänä sivustorakenteena tai erillisenä mobiiliversiona.

 

Julkaisujärjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme verkko­sivustoja pääasiassa avoimen lähdekoodin julkaisu­järjestelmien, kuten WordPressin, CMS Made Simplen ja Drupalin avulla. Monien vuosien kokemuksella asiakkaillemme valitaan juuri oikeat julkaisujärjestelmät ja ohjelmistopohjat www-palveluihin sekä tarpeen vaatiessa ohjelmointityö toteutetaan alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Muut palvelut

Internet-sivut

Verkkokaupat

Hosting / Kotisivutila

Hakukoneoptimointi

Hakukonemarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Digitaalinen markkinointi

Kävijäseuranta ja analytiikka

Sosiaalinen media

 

Tekstiviestipalvelut

Intranet-toteutukset

Sisältösuunnittelu

Verkkokaupat

Räätälöidyt verkkokaupparatkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin.

Suunnittelu

Suunnittelemme yksilölliset, selkeät ja laadukkaat ulkoasut sekä käyttöliittymät verkkokaupan kohderyhmät huomioiden.

Mietitty navigaatio ja rakenne, suoraviivainen tilausprosessi sekä toimivat tuotekortit ovat verkkokauppasuunnittelumme tärkeimpiä kriteerejä.

JÄRJESTELMÄT

Pääsääntöisesti käytämme verkkokauppojen toteutuksessa WooCommerce-verkkokauppa-alustaa, johon räätälöimme monipuolisia ominaisuuksia sekä integraatioita.

Digitaali toteuttaa verkkokaupat myös muilla sovellusalustoilla ja järjestelmillä.

Sovellusräätälöinti

Ohjelmistokehitys, integrointi, tekstiviestipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme www-pohjaisia sovelluksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Konseptoimme ja toteutamme vaativammatkin ohjelmistot tarvittaessa alusta alkaen. Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus erillaisten ohjelmointiprojektien toteutuksesta ja käyttöönotosta.

Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia www-pohjaisia sovelluksia kuten tapahtumakalenteri, isännöintijärjestelmä, erilaisia tilausjärjestelmiä ja asiakasrekistereitä.

Pystymme jatkokehittämään muiden toteuttamia ohjelmistoja ja integroimaan niitä olemassa oleviin ratkaisuihin.