Palvelut

Suunnittelemme palveluja kaiken kokoisilla yrityksille ja yhteisöille. Ydinosaamisemme on www-sivujen- ja verkkokauppojen suunnittelu sekä toteutus. Räätälöidyt verkkopalvelut sekä yritysten visuaalisten ilmeiden suunnittelu. Toimipaikkamme sijaitsee Savonlinnassa, mutta asiakaskuntamme ympäri Suomen.


 

Www-palvelut

Suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ja käytettävyydeltään erinomaisia verkkopalveluita. Toteutuksemme ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi loppuun asti harkittuja teknisiä kokonaisuuksia, joiden päälle on tulevaisuudessakin helppo lisätä uusia ominaisuuksia.

Suunnittelu pohjautuu tiukkaan analyysiin, jossa ideat ja kohderyhmät kartoitetaan perinpohjaisesti. Www-sivustot suunnitellaan aina alusta alkaen asiakkaan kohderyhmät huomioiden.

 

Tekninen toteutus

Nykyaikaiset verkkosivut toteutetaan mobiiliystävällisesti julkaisujärjestelmällä - responsiivisena, päätelaitteen mukaan elävänä sivustorakenteena tai erillisenä mobiiliversiona.

Suunnittelemme ja toteutamme verkko­sivustoja pääasiassa avoimen lähdekoodin julkaisu­järjestelmien, kuten CMS Made Simplen, WordPressin ja Drupalin avulla. Monien vuosien kokemuksella asiakkaillemme valitaan juuri oikeat julkaisujärjestelmät ja ohjelmistopohjat www-palveluihin sekä tarpeen vaatiessa ohjelmointityö toteutetaan alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Panostamme www-sivujen toteutuksissa erityisesti sivuston käytettävyyteen. Www-kokonaisuudet suunnitellaan aina alusta alkaen tekniikoilla, jotka takaavat hyvän hakukonelöydettävyyden sekä yhteensopivuuden eri alustojen kesken.

Analysointi ja seuranta

Suunnittelu ja toteutus perustuu huolelliseen ja tarkkaan analysointiin. Verkko­analytiikan avulla selvitetään, toteut­taako verkkosivusto sille asetetut tavoit­teet ja mittarit. Jatkuvalla seurannalla ja kehittämisellä mahdollistetaan asiakkaan liiketoiminnan kehittyminen niin verkossa kuin muissakin välineissä.

 

Sovellusräätälöinti

Suunnittelemme ja toteutamme www-pohjaisia sovelluksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Konseptoimme ja toteutamme vaativammatkin ohjelmistot tarvittaessa alusta alkaen. Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus erillaisten ohjelmointiprojektien toteutuksesta ja käyttöönotosta.

Pystymme jatkokehittämään muiden toteuttamia ohjelmistoja ja integroimaan niitä olemassa oleviin ratkaisuihin.

Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia www-pohjaisia sovelluksia kuten tapahtumakalenteri, isännöintijärjestelmä, erilaisia tilausjärjestelmiä ja asiakasrekistereitä.

 

Internet-sivut

Verkkokaupat

Hosting / Kotisivutila

Hakukoneoptimointi

Hakukonemarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Digitaalinen markkinointi

Kävijäseuranta ja analytiikka

Sosiaalinen media

 

Tekstiviestipalvelut

Intranet-toteutukset

Sisältösuunnittelu

 

Graafinen suunnittelu

Olemme täyden palvelun digitoimisto, joka ymmärtää myös painetun sanan merkityksen.

Vahvan ja yhtenäisen yritysilmeen rakentaminen on yrityksille erittäin tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi laadukkaasti kokonaisvaltaisen visuaalisen ilmeen ja tarjoamme yritykselle yhtenäisen brändikuvan säilyttämisen mediasta riippumatta.

Suunnittelemme, toteutamme ja tuotamme painotöitä moneen tarpeeseen. Kuvien hankinta, painotöiden hoitaminen ja valvonta kuuluu toimenkuvaamme. Valokuvaamme studio-olosuhteissa ja asiakkaan luona sekä videokuvaamme mainokset ja yritysesittelyt.

Graafisen suunnittelun palveluitamme:

  • Viestintäsuunnitelmat
  • Yritysilmeet
  • Kampanjasuunnitelmat
  • Esitteet, vuosikertomukset, ilmoitukset sekä lehtimainokset, julisteet ja Roll Upit
  • Pakkaussuunnittelut
  • Ikkuna- ja autoteippauksien suunnittelut
  • Käyntikortit, lomakepohjat ja muut lipareet
  • Kuvankäsittelyt ja taittotyöt
  • Valokuvaus: studiokuvaus ja fiiliskuvaus
  • Videokuvaus sekä editointi, Tv-mainokset